Καλέστε μας τώρα: 2310 231 557

Σχετικά με εμάς

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η Εταιρία

Η υπηρεσία Stakaman.gr αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας My Company Projects και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υπηρεσίες κατοχύρωσης ονομάτων χώρου – domain name και φιλοξενία ιστοσελίδων – web hosting. Η υπηρεσία απευθύνεται σε εταιρείες και ιδιώτες οι οποίοι είτε θέλουν να κάνουν μια αρχή με τον χώρο του Internet είτε ήδη το χρησιμοποιούν.

Η My Company Projects είναι εγκεκριμένος καταχωρητής ονομάτων χώρου από την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) για τα ονόματα με καταλήξεις σε .gr. Παράλληλα διαθέτει server – χώρους φιλοξενίας για όλων των ειδών τις ιστοσελίδες οι οποίοι σε συνδυασμό με τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, την ασφάλεια και την αξιοπιστία αλλά και το άρτια στελεχομένο τεχνικό τμήμα υποστήριξης προσφέρουν τις πιο ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στόχος και φιλοσοφία μας είναι να αποτελέσουμε κοινωνούς μιας επαγγελματικής προσπάθειας που κάνετε και να διασφαλίσουμε την καινοτομία, την αξιοπιστία αλλά και ανταγωνιστικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του καθενός και της καθεμιάς επιχείρησης με ουσιαστικό αντίκτυπο και κυρίως με άμεσα αποτελέσματα οικοδομώντας μια ρεαλιστική και ανθρώπινη σχέση.


My Company Projects O.E.
Ολ. Διαμαντή 20, Θεσ/νίκη
ΑρΓΕΜΗ: 43550306000